top of page

Onze diensten

Olie voor de auto

Onderhoud en herstellingen - alle merken

Door onze jarenlange ervaring van vader op zoon, kent uw auto geen geheimen voor ons. Het vervangen van filters en remblokken, het verversen van de olie... alles voor het groot of klein onderhoud van uw wagen zodat u met een gerust hart de baan op kan. 

Door jaarlijks uw wagen te laten nakijken, geniet u van gratis pechbijstand. Dit aangeboden door onze partner Europ Assistance.

Vertrekt u binnenkort op vakantie? 

Laat dan zeker tijdig een korte check-up op doen. 

Airco reparatie en onderhoud

Onze aircospecialisten staan steeds voor u klaar en zorgen telkens voor de beste kwaliteit door jaarlijkse bijscholingen.

 

Heeft uw wagen geen airco? Geen probleem. Bij ons kan u ook terecht voor de inbouw van een volledig nieuw aircosysteem. Vraag gerust vrijblijvend een prijsofferte aan.

Auto AC
IMG_9403.jpg

Onderhoud en herstellingen koelsystemen

De nodige filters worden vervangen, oliepijl wordt nagekeken en indien nodig bijgevuld, bandendruk wordt gemeten, enzovoort... Ook op het koelsysteem wordt een groot onderhoud uitgevoerd. Er wordt nagekeken op eventuele lekkages, de temperatuur wordt gemeten met een geijkte temperatuurmeter, ... kortom het nodige onderhoud om te voldoen aan de strengste normen! Ook voor alle herstellingen aan uw koelwagen kan u bij ons terecht.

Koelwagen/ koelaanhangwagen op maat

Wij bieden een totaalpakket van uw nieuwe koelwagen. Het is een totaaloplossing die wij voor u op maat samenstellen. We verzorgen zowel de isolatie van de door u verkozen bestelwagen als de montage van de meest geschikte koelinstallatie. Wanneer alles klaar is leveren wij uw nieuwe op maat gemaakte koelwagen.
Bovendien voldoet uw bestelwagen aan de strengste normen die zijn gesteld aan voedselhygiëne en veiligheid.

Heb je andere specifieke vereisten of wens je slechts gedeeltelijke koeling? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Foto 13-10-20 om 15.06.jpg
Auto's te koop

Carrosserie

Schade aan uw carrosserie? Kleine herstellingen aan de buitenkant van uw auto na een ongeval? 

U kan hiervoor bij ons terecht. 

Banden en uitlijning

Voor bandenwissels, het balanceren van banden of nieuwe banden bent u bij ons steeds welkom.

 

Neem vrijblijvend contact op met ons en we bespreken samen welke banden het best geschikt zijn voor uw voertuig en rijstijl.

Het kiezen van een band
glasbreuk .jpeg

Glasbreuk en steenslag

Heb je een sterretje in je ruit of moet er een ruit vervangen worden? Blijf niet langer rondrijden en laat dit eenvoudig oplossen door één van onze specialisten. Makkelijk en zorgeloos weer op de baan

Technische keuring

Wij maken je voertuig klaar voor de autokeuring. We gaan zelfs zo ver dat wij de volledige autokeuring voor jou kunnen regelen en je een gekeurde wagen terug bezorgd krijgt. Gedaan met de zorgen! 

autokeuring.jpeg
bottom of page