top of page
Carwash

ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

IMG_9404.jpg

Meer dan 30 jaar ervaring in uw wagen
en koelingen. 

BB Cars is opgericht in 1990 door Beny De Vleeschhauwer. Door de jaren heen is BB Cars een begrip geworden in Sint-Gillis-Waas en omstreken. Sinds 2012 zijn wij gevestigd in de KMO-zone Hoogeindeken te Sint-Gillis-Waas. Vandaag de dag is het bedrijf volledig uitgegroeid tot een echt gepassioneerd familiebedrijf.

Auto versnellingspook

Onbezorgd rijplezier,
elk jaar opnieuw.

Vertrek zonder zorgen de baan op met de SARA (Service Activated Roadside Assistance) autobijstandsverzekering van Qualitygarage!

 

Ondanks alle zorg die wij aan uw wagen besteden, valt het niet uit te sluiten dat u ooit geconfronteerd wordt met autopech. Daarom bieden we u de Qualitygarage Service Assistance Europe aan. Via onze partner Europ Assistance geniet u van een snelle en persoonlijke hulpverlening en dat in heel Europa. 

Kom jaarlijks langs voor een onderhoud en geniet jaar na jaar van gratis pechbijstand in heel Europa. 

Op ons kan je rekenen.

BB Cars is erkend lid van Qualitygarage. Dat is steeds een kwalitatief auto onderhoud aan een voordelige prijs. Ontdek waar wij het verschil kunnen maken.

Gecertificeerde vakmannen

Bij Qualitygarage werken enkel gecertificeerde vakmannen aan uw wagen. Zij volgen jaarlijks 4 verplichte opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën, elektronica en richtlijnen

Correcte prijs

Bij een Qualitygarage is uw factuur gemiddeld 20% goedkoper dan bij de dealer. En dit voor dezelfde kwaliteit. Interessant toch?

U behoudt de fabrieksgarantie

Bij Qualitygarage werken we steeds volgens de richtlijnen van de constructeur en gebruiken we onderdelen van originele kwaliteit. Daarom behoudt u ook bij ons de fabrieksgarantie op uw wagen.

UW WAGEN, ONZE ZORG

Op zoek naar een nieuwe wagen en overweegt u een private leasing?

 

Geniet van de beste wagen, zonder zorgen. Aan een vaste prijs per maand rijdt u zorgeloos de baan op. Ontdek ons aanbod in samenwerking met onze partner Direct Lease en geniet van het all-in onderhoud in onze garage. 

AFSPRAAK MAKEN

Bedankt voor de inzending!

bottom of page